top of page

ONDERHOUD KWARTSCOMPOSIET

Wij raden aan dagelijks het blad  te onderhouden met Easy Clean van Lithofin. Het product verwijdert alle olie-achtige vervuilingen , zoals vettige resten, moeiteloos en streepvrij.


Indien een iets intensievere schoonmaakbeurt vereist is, wordt een sopje van warm water en CIF Crème (wit neutraal) aangeraden. Geen gewoon huishoudschuurmiddel en zeker geen product op basis van bleekmiddel. Maak het blad schoon met een propere doek en spoel na met voldoende proper warm water.


Voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen zoals viltstift, vetpotlood e.a. kan u met Lithofin Vuiloplosser of met Lithofin Lösefix verwijderen.


Metaalafzettingen van bv. bestek voorzichtig met schuurmelk verwijderen. Materialen die na opdrogen hard worden (zoals kauwgom, mosterd, vet,...) dienen eerst weggeschraapt te worden met behulp van een stompe kunstsstof schraper. Daarna schoonmaken met een oplossing van huishoudazijn en water (volg steeds de aanwijzingen van de fabrikant). Hierna grondig spoelen met proper water.


Voor het behoud van de optimale beschermende werking kan u het oppervlak regelmatig met Lithofin MN Refresh behandelen. Dit beschermt tegen vlekken en verlicht de onderhoud. Wij adviseren een maandelijks gebruik.

  • De Lithofin producten zijn in onze toonzaal te koop

bottom of page